Om Uttersberg

Om Uttersberg

Nya och Gamla Kråkslottet

Om UttersbergPosted by Mona Westerlund Sat, February 09, 2008 11:04:52
Som sagt, den här årstiden händer inte så mycket i Uttersberg. Det kan dock hända saker på nätet. Stig Hedlund, som skickat flera bilder tidigare, har "hittat" ännu ett foto, som han hade glömt att han hade, och skickat det. Det finns till beskådande på sidan "Bostad". Gå in på "Nyheter" så är det bara att klicka vidare sedan.
Jag har även lagt in hans egen text till bilden.

Kråkslotten är intressanta tycker jag och, som Stig skrivit tidigare, Gamla Kråkslottet borde verkligen ha K-märkts och bevarats. Det skulle ju ha varit roligt att se hur människorna i Uttersberg levde förr i tiden. Det är bara att hoppas att man inte förstör alltför mycket i husen på Bruket och i Nyängen. Där har faktiskt UIK gjort en insats och bevarat de gamla lägenheterna i Värmlandsbyggningen, där de har klubblokal.

Jag hoppas att alla, som har gamla bilder liggande, och historier som de kan berätta, från Uttersberg skickar detta till mig. Adress och telefonnummer finns på sidan "Kontakt".

Kom också ihåg att det är pimpeltävling den 16 febr. Man kan nog dra upp gammelgäddan och vinna något fint pris. Gör man inte det så har man i alla fall fått trevlig samvaro i Uttersberg.

  • Comments(0)//blogg.uttersberg.net/#post16