Om Uttersberg

Om Uttersberg

Påskträff m m

Om UttersbergPosted by Mona Westerlund Fri, March 21, 2008 14:40:07
I morgon, på påskafton, är det Påskträff vid Orrmossjön i Uttersberg, kl 10 - 13. Jag hade ju tänkt åka dit men jag tycker det är så kallt så jag vet inte.... Blir det bättre väder så gör jag nog det ändå. Det är ju alltid roligt att komma till Uttersberg.

Jag har fått en ny bild av Sören Carlsson från Dunge skola, bild på en skolklass år 1915. Det skulle vara roligt om någon ville höra av sig och berätta något om personerna på bilden. Barnen på bilden är ju gamla idag men kanske någon av deras barn vet något. Jag hoppas jag får veta något om bilden. Konstigt nog så vet jag nästan ingenting om Dunge skola, inte när den startade, inte när den lades ner, inte vilka lärare som har funnits där eller vilka klasser. Om jag förstått det rätt så fanns det klass 1 - 7 (eller åtminstone klass 6) i den skolan. Min förhoppning är att någon, som själv gått där, hör av sig.

Nu önskar jag alla, nya och "gamla" uttersbergare Glad Påsk och hoppas på en solig och varm sommar så det blir mycket aktiviteter i Uttersberg.

  • Comments(0)//blogg.uttersberg.net/#post18