Om Uttersberg

Om Uttersberg

Artikel m m

Om UttersbergPosted by Mona Westerlund Tue, May 20, 2008 09:09:44

Äntligen lite nytt. Ny bild på startsidan tyckte jag kunde passa nu när det snart är midsommar. Vore ju roligt om man kunde slippa regnkläderna vid midsommarfirandet i år.

Flera personer, helt oberoende av varandra, har tipsat om en artikel av Thina Segerström, vilken handlar om Uttersberg och trakten däromkring. Den senaste var Gunnar Ahl från Karmansbo. Han skickade även med mailadress till T S, så jag kunde skriva och fråga om jag fick använda hennes artikel. Det fick jag, hon tyckte bara det var roligt. Innan dess har jag fått inscannade sidor ur boken, där den är publicerad, från Olle-Johnny Strömberg, som försett denna sida med mycket material. Bernt R Jansson, vid KUJmf, hade också vänligheten att scanna in artikeln och skicka. Jätteroligt, tycker jag att människor är så hjälpsamma och vänliga. Ett stort Tack för det.

Det var vad jag hann med denna gång men jag ska försöka ta mig samman snart igen och lägga in bilderna, som jag skrivit om. Just nu har jag lite bättre tid men nu måste jag ta itu med allt, som ligger efter här hemma, trädgården, fönstren som måste tvättas och hela huset som behöver städas.

smiley Nu är det nog inget mera på programmet i Uttersberg förrän i midsommar. Då är det årsmöte i UIK kl 13.00 i klubbhuset, den 20 juni och därefter midsommarfirande på fotbollsplan kl 14.00.

  • Comments(2)//blogg.uttersberg.net/#post21