Om Uttersberg

Om Uttersberg

UIK:s program 2009

Om UttersbergPosted by Mona Westerlund Sun, January 04, 2009 08:31:50
Här kommer UIK:s program för 2009, som jag lovat. Läs texten längst ner så ni inte missar ev spontanaktiviteter. Jag är inte säker men jag tror att det går bra att anmäla sig till en aktivitet även om man inte är medlem. I så fall får man väl betala en avgift - eller bli medlem. Det är billigt: 100:-. Det var ett tag sedan jag deltog i någon aktivitet men de jag har deltagit har varit väldigt trevliga.

Blog Image
Programmet blev väldigt litet och jag kan inte få det större. One.com har ändrat bloggverktyget (eller vad det heter) och jag har inte kommit på hur jag ska göra ännu. Förut ändrade jag storlek i Photoshop och det blev så stort i bloggen, som jag bestämde men nu bestämmer bloggen själv hur stort det ska vara. När jag får tid ska jag lägga in programmet på UIK:s sida. Tills dess får man läsa med förstoringsglas. Programmet är ju utskickat som tur är så alla som är medlemmar har fått det hem.

För övrigt har vintern kommit. Vi har 15 minusgrader idag och igår kom en hel del snö så nu är vintern som den skall vara.  • Comments(0)//blogg.uttersberg.net/#post25